Termékek Menü

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program kezdetének időpontja: 2018.03.17.

Törzsvásárlói program érvényességének időpontja: visszavonásig.
 

A törzsvásárlói programban való részvételhez regisztráció szükséges, mely után a kosárérték bruttó összegéből 8.000 Ft-tól 5%, 12.000 Ft-tól 10% kedvezményt adunk a vásárlásból. A törzsvásárlói kedvezmény további kedvezménnyel nem vonható össze. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Regisztráció menete
 

Regisztrálni lehet magánszemélyként és jogi személyként. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező ellenkező esetben a regisztráció nem jön létre. Külön mezőben kell feltüntetni a vezetéknevet és a keresztnevet. E-mail cím megadásánál kérjük, valós e-mail címet tüntessen fel, hogy vásárlás esetén a folyamatos tájékoztatásunkat megkapja. A jelszót kétszer kell megadni. Kérjük, figyeljen, hogy mind a két mezőbe azonos jelszót adjon meg. Ellenkező esetben a rendszer automatikusan figyelmeztet a jelszavak közötti eltérésről.
 

Számlázási adatoknál megadott címre kerül kiállításra a vásárlásról készült számla. Kiegészítő adatok mezőben további információk adhatóak meg. Amennyiben a számlázási cím és a szállítási cím megegyezik egymással, egy egyszerű pipálással jelezheti ezt. Amennyiben a számlázási cím és a szállítási cím eltér egymástól, külön meg kell adni a szállítási címet. Kérjük, pontosan adja meg a szállítási címe, hogy futárunk biztosan kézbesíteni tudja csomagját. Kiegészítő információ mezőben a szállítás megkönnyítése érdekében további információkat adhat meg, pl. kapucsengő.
 

Hírlevélre való feliratkozási igényét ezen modulon belül is leadhatja az "Igen, szeretnék hírlevelet kapni az akciókról, újdonságokról" szöveg melletti négyzet pipálásával. 
 

A TOVÁBB gombra való kattintásra a regisztráció létrejön, melyről e-mailben értesítjük.